Tuesday, September 28, 2010

PERKASA BUAT KECOH KAT DEPAN DEWAN HIMPUNAN CINA SEMALAM

w
Dilaporkan malam tadi bahawa kira-kira 50 orang anggota Perkose timbulkan kekecohan di luar pekarangan Dewan Perhimpunan Cina Kuala Lumpur dan Selangor dengan mengeluarkan kata-kata kesat. Ini kerana NGO bodoh itu membantah tindakan Namewee yang melancarkan albumnya yang kononnya dikatakan berunsur perkauman.

Geng giler ini dilihat tiba ke pekarangan dewan itu kira-kira pukul 8.45 malam dan mula membakar gambar Namewee yang diedit macam khinzir, sebelum melontarkan kata-kata kesat dan mencarut kepada Namawee. Weei buat malu je mengaku melayu, islam. Tapi perangai macam kafir. Macam Mr Bean. Kalau benarlah Namewee menghasut, buatlah laporan polis dan dakwa di mahkamah. Bukannya jadi giler, pergi demontrasi pastu seperti biasa, mencarut-carut. Lainkali kalau nak mencarut tu, pakailah topeng. Janganlah buat malu kat orang melayu yang lain.

Yang peliknya, polis yang bodoh dan roswah biarkan je si NGO melayau ni berdemontrasi. Sedangkan perhimpunan mereka tiada lesen. Sedangkan kalau pembangkang, berdemontrasi dalam rumah pun, pihak polis akan kerjakan. Ini gambar-gambar & video himpunan orang gila sasau ini.. (Kesemua sumber ini adalah dari blog www.tunhisyamuddin.blogspot.com)
Dan terbukti perhimpunan ini didalangi oleh Perkose melalui Ketua Wiranya yang juga Ketua Penerangan Pemuda UMNO Petaling Jaya Utara. Memang takde kerja lain je perkose nih..malukan orang melayu betul ada perangai melayu giler macam Perkose nih..

Ini dia wajah sebenar 'wirawan' perkose ini. Dahla gila perkauman, pastu tak bermoral pulak tuh..
www.pemudapaspahang.blogspot.com

No comments:

Post a Comment